De balk en de splinter

Datum13-09-2020
SprekerSamuel Bossers
BijbelMatteus 7:3-5
Doe de balk uit je eigen oog weg!
We zijn zó vlug om te oordelen. We hanteren onze eigen maatstaven, zelfs pinkstermaatstaven. Veroordeling is meestal het gevolg van beoordelen. Ook christenen hebben daar een handje van weg. Er is een gebrek aan scheiding aanbrengen in je leven tussen jezelf en de machten van de duisternis.
De balk uit je eigen oog verwijderen ... als je dat doet, kan je de mensen anders benaderen ...