Wat bidden?

Datum17-05-2020
SprekerHans van der Burg
Bijbel2 tessalonicenzen 3:1-5
Wat bidden? Met deze vraag zitten heel wat gelovigen.
De Bijbel kan ons helpen met wat we zouden kunnen bidden voor bv. uw kerk of ook wel gemeente genoemd. Er zijn wel 9 punten waarvoor we kunnen bidden. De apostel Paulus had de gewoonte om veel te bidden voor de kerken die hij gesticht had. Hans gelooft dat Paulus o.a. deze punten veelvuldig bad voor die gemeenten die hij zo lief had. Luister en kijk naar deze video ...