WOORDSTUDIE

Wegens maatregelen genomen door het Stadsbestuur van Vilvoorde moeten de deuren van de kerken gesloten blijven. Alle activiteiten moeten worden opgeschort. Enkel de voedselbedeling mag op maandagen doorgaan.

WOORDSTUDIE

"Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust."
(NBV 2Timotheus 3:16)

Op die avonden geeft Hans van der Burg de lering, waarbij hij gebruik maakt van PowerPoint presentaties. Dit maakt de leringen visueel, begrijpelijker en voor iedereen gemakkelijker om notities te maken.

Een greep uit een aantal onderwerpen die hij in het verleden heeft behandeld zijn bijvoorbeeld:

• Gerechtigheid
  • Christus en de wet (de Thora)
  • Gods heerlijkheid moet gezien worden
  • Geest en ziel
  • Adam en Eva