SAMENKOMST en GEBED

Rekening houdend met de huidige maatregelen wordt er in onze samenkomsten momenteel niet gezongen, letten we erop dat we een veilige afstand houden van elkaar, vragen we aan iedereen om een mondkapje te dragen en zorgen we ervoor dat er steeds handgel en ontsmettingsspray beschikbaar is.

Zij die wensen aanwezig te zijn, dienen dit te melden aan Danny Clabaut - hetzij per e-mail (danny.clabaut@gmail.com) of via de telefoon (02/252 48 84).
Deze maatregel is privé en dient enkel om te weten wie er op die dag aanwezig zal zijn. Indien er zich een probleem zou voordoen, kan men dan iedereen snel op de hoogte brengen.

Ondanks deze beperkende regelgeving houden we eraan om de Heer te loven en Hem alle eer te geven die Hem toekomt, om te luisteren naar Zijn Woord en de Heilige Geest de ruimte te geven om te doen wat Hij wil.

Tijdens en na de samenkomst is er steeds mogelijkheid voor gebed. Daarover kunt u meer lezen in het menu GEBED.

Na de samenkomst is er voorlopig geen gelegenheid voor koffie, thee, frisdrank en een gezellige babbel ...