SAMENKOMST en GEBED

 • Agenda

  sep
  23
  Begint om 19:30
  Christelijke kerk Bethanië
  sep
  27
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
 • Laatste nieuws

  Bethanië, het land van vrede, stil geluk en liefde, waar Jezus Koning is en waar we biddend strijden voor het geluk van anderen. Waar we samen als een familie lachen en wenen om het lief en leed van elkaar. We verdiepen ons in Gods Woord en leren ons leven met de Heer beter te begrijpen.
  Alsjeblieft! ...Een boek met een boodschap! Een boodschap die antwoord geeft op de vraag over wat je hier in vredesnaam op aarde doet. Een boodschap die je eigenlijk antwoord geeft op alle vragen die je hebt. Dit boek laat je zien dat je van nature van God gescheiden bent, maar dat God je zo lief heeft dat Hij jou een oplossing aanbiedt waardoor je niet voor eeuwig van Hem gescheiden hoeft te blijven.
 • Laatste preek

Rekening houdend met de huidige maatregelen wordt er in onze samenkomsten momenteel niet gezongen, letten we erop dat we een veilige afstand houden van elkaar, vragen we aan iedereen om een mondkapje te dragen en zorgen we ervoor dat er steeds handgel en ontsmettingsspray beschikbaar is.

Zij die wensen aanwezig te zijn, dienen dit te melden aan Danny Clabaut - hetzij per e-mail (danny.clabaut@gmail.com) of via de telefoon (02/252 48 84).
Deze maatregel is privé en dient enkel om te weten wie er op die dag aanwezig zal zijn. Indien er zich een probleem zou voordoen, kan men dan iedereen snel op de hoogte brengen.

Ondanks deze beperkende regelgeving houden we eraan om de Heer te loven en Hem alle eer te geven die Hem toekomt, om te luisteren naar Zijn Woord en de Heilige Geest de ruimte te geven om te doen wat Hij wil.

Tijdens en na de samenkomst is er steeds mogelijkheid voor gebed. Daarover kunt u meer lezen in het menu GEBED.

Na de samenkomst is er voorlopig geen gelegenheid voor koffie, thee, frisdrank en een gezellige babbel ...