Roemenië

feb
    feb

Op donderdag 23 februari 2023 komt Reg Morais bij ons spreken om 14u en 19u30. Hij is auteur van meer dan 25 boeken en komt regelmatig op radio & televisie. Wereldwijd is hij gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

Dirk en Nicole Weyts in Romosel - Talmid vzw

Roemenië

De communistische ideologie en dictatoriale regimes hebben na de tweede wereldoorlog zwaar hun stempel gedrukt op het oostelijke deel van Europa. Vooral Roemenië veranderde in minder dan veertig jaar van een welvarende natie in een land waar honger, ziekte en angst heersen. Talmid vzw werd opgericht om enerzijds tegemoet te komen aan de materiële behoeften van een noodlijdende bevolking, maar anderzijds - én vooral - om het Goede Nieuws van Jezus daar te brengen waar het gedurende bijna vier decennia buitengesloten werd.

Klik op de foto om het te vergroten

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website: http://www.talmid.net/index.php?p=home.htm