Roemenië

 • Agenda

  jan
  17
  Begint om 10:45
  Christelijke kerk Bethanië
  jan
  20
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
 • Laatste nieuws

  Bethanië, het land van vrede, stil geluk en liefde, waar Jezus Koning is en waar we biddend strijden voor het geluk van anderen. Waar we samen als een familie lachen en wenen om het lief en leed van elkaar. We verdiepen ons in Gods Woord en leren ons leven met de Heer beter te begrijpen.
  Alsjeblieft! ...Een boek met een boodschap! Een boodschap die antwoord geeft op de vraag over wat je hier in vredesnaam op aarde doet. Een boodschap die je eigenlijk antwoord geeft op alle vragen die je hebt. Dit boek laat je zien dat je van nature van God gescheiden bent, maar dat God je zo lief heeft dat Hij jou een oplossing aanbiedt waardoor je niet voor eeuwig van Hem gescheiden hoeft te blijven.
 • Laatste preek

Dirk en Nicole Weyts in Romosel - Talmid vzw

Roemenië

De communistische ideologie en dictatoriale regimes hebben na de tweede wereldoorlog zwaar hun stempel gedrukt op het oostelijke deel van Europa. Vooral Roemenië veranderde in minder dan veertig jaar van een welvarende natie in een land waar honger, ziekte en angst heersen. Talmid vzw werd opgericht om enerzijds tegemoet te komen aan de materiële behoeften van een noodlijdende bevolking, maar anderzijds - én vooral - om het Goede Nieuws van Jezus daar te brengen waar het gedurende bijna vier decennia buitengesloten werd.

                                                                                                                                                                                                                      Klik op de foto om het te vergroten

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website: http://www.talmid.net/index.php?p=home.htm