Roemenië

Dirk en Nicole Weyts in Romosel - Talmid vzw

Roemenië

De communistische ideologie en dictatoriale regimes hebben na de tweede wereldoorlog zwaar hun stempel gedrukt op het oostelijke deel van Europa. Vooral Roemenië veranderde in minder dan veertig jaar van een welvarende natie in een land waar honger, ziekte en angst heersen. Talmid vzw werd opgericht om enerzijds tegemoet te komen aan de materiële behoeften van een noodlijdende bevolking, maar anderzijds - én vooral - om het Goede Nieuws van Jezus daar te brengen waar het gedurende bijna vier decennia buitengesloten werd.

Klik op de foto om het te vergroten

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website: http://www.talmid.net/index.php?p=home.htm