Doctors on mission

feb
    feb

Op donderdag 23 februari 2023 komt Reg Morais bij ons spreken om 14u en 19u30. Hij is auteur van meer dan 25 boeken en komt regelmatig op radio & televisie. Wereldwijd is hij gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

Doctors on mission

Doctors On Mission (DM) werkt onder impuls van de Vlaamse arts Dr. Rik Celie. Sinds 1990 brengen Rik en zijn inheemse medische teams gezondheidszorg in verschillende noodlijdende landen, zoals Bolivië, Haïti en N-Pakistan.

Met uw hulp kunnen ze elk jaar duizenden patiënten bereiken. Veel van hen zijn weduwen en wezen. Hun doel is om elk jaar 10-duizenden patiënten te verzorgen.

Het ergste wat er kan gebeuren is dat een DM team gedwongen wordt om op de centrale basis te blijven, omwille van het gebrek aan fondsen om de noodzakelijke medicatie aan te schaffen en door het niet kunnen beschikken over vervoer naar deze extreem arme gebieden.

Beste lezer, indien uw hart geraakt wordt door het werk van deze medische teams, surf dan naar https://www.doctorsonmission.org/ en steun Doctors On Mission door middel van een maandelijks bedrag, dat u zelf kan bepalen (giften vanaf 40 EUR per jaar zijn fiscaal aftrekbaar).

Door uw bijdrage kunnen ontelbaar veel mensen daadwerkelijk en op directe wijze geholpen worden.