Doctors on mission

 • Agenda

  jan
  17
  Begint om 10:45
  Christelijke kerk Bethanië
  jan
  20
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
 • Laatste nieuws

  Bethanië, het land van vrede, stil geluk en liefde, waar Jezus Koning is en waar we biddend strijden voor het geluk van anderen. Waar we samen als een familie lachen en wenen om het lief en leed van elkaar. We verdiepen ons in Gods Woord en leren ons leven met de Heer beter te begrijpen.
  Alsjeblieft! ...Een boek met een boodschap! Een boodschap die antwoord geeft op de vraag over wat je hier in vredesnaam op aarde doet. Een boodschap die je eigenlijk antwoord geeft op alle vragen die je hebt. Dit boek laat je zien dat je van nature van God gescheiden bent, maar dat God je zo lief heeft dat Hij jou een oplossing aanbiedt waardoor je niet voor eeuwig van Hem gescheiden hoeft te blijven.
 • Laatste preek

Doctors on mission

Doctors On Mission (DM) werkt onder impuls van de Vlaamse arts Dr. Rik Celie. Sinds 1990 brengen Rik en zijn inheemse medische teams gezondheidszorg in verschillende noodlijdende landen, zoals Bolivië, Haïti en N-Pakistan.

Met uw hulp kunnen ze elk jaar duizenden patiënten bereiken. Veel van hen zijn weduwen en wezen. Hun doel is om elk jaar 10-duizenden patiënten te verzorgen.

Het ergste wat er kan gebeuren is dat een DM team gedwongen wordt om op de centrale basis te blijven, omwille van het gebrek aan fondsen om de noodzakelijke medicatie aan te schaffen en door het niet kunnen beschikken over vervoer naar deze extreem arme gebieden.

Beste lezer, indien uw hart geraakt wordt door het werk van deze medische teams, surf dan naar https://www.doctorsonmission.org/ en steun Doctors On Mission door middel van een maandelijks bedrag, dat u zelf kan bepalen (giften vanaf 40 EUR per jaar zijn fiscaal aftrekbaar).

Door uw bijdrage kunnen ontelbaar veel mensen daadwerkelijk en op directe wijze geholpen worden.