Breng de Joden thuis

Guy Peh, prediker, leraar en auteur, komt spreken op zondag 11 december 2022. Hij is gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

Breng de Joden thuis

Een initiatief en één van de projecten van Christenen voor Israël. Op een paneel in de zaal hangen al verschillende certificaten als bewijs van onze steun, om het mogelijk te maken voor Joden om vanuit Oekraïne terug te keren naar Israël.
Meer informatie kunt u lezen op www.christenenvoorisrael.nl

Klik op de foto om het te vergroten