Borneo

Guy Peh, prediker, leraar en auteur, komt spreken op zondag 11 december 2022. Hij is gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

Ronny en Kay Heyboer - Living Waters Village

Borneo

Zendelingen en humanitaire hulpverleners Ronny Heyboer en zijn vrouw Kay wonen al meer dan 16 jaar in de jungle van Borneo. Hij ontmoette haar in Australië en samen hadden ze een droom: Gods liefde uitdelen in Borneo.

klik op de foto om het te vergroten

Wat begon met 1 kind is nu een opvanghuis voor 600 verwaarloosde kinderen geworden.

Ze zijn bezig met de bouw van een kinderdorp waar in totaal 1000 kinderen opgevangen kunnen worden. Zij krijgen daar verzorging en onderwijs en worden bovendien begeleid om terug te kunnen keren naar hun dorpen om daar het Evangelie te brengen.

Voor meer informatie zie: http://www.heyboer.org/nl/