ZENDINGSPROJECTEN

feb
    feb

Op donderdag 23 februari 2023 komt Reg Morais bij ons spreken om 14u en 19u30. Hij is auteur van meer dan 25 boeken en komt regelmatig op radio & televisie. Wereldwijd is hij gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

Het ondersteunen van de zending is een belangrijk onderdeel van de verspreiding van het Evangelie in de wereld.

Informatie over de zendelingen en projecten die de Christelijke Kerk Bethanië ondersteunt, kunt u lezen door te klikken op de submenu’s. In de ‘Fotogalerij’ kunt u hiervan enkele foto’s bekijken in het submenu ‘De Zending en projecten’.

.