SHE

Hans van der Burg

SHE zijn 'Vrouwen Actief'

SHE staat voor: Samenkomst - Herstellen - Ervaring opdoen

De doelstelling is om dienstbaar te zijn voor de vrouwen in en buiten de kerkgemeente. Ze zijn gepassioneerd om het evangelie uit te dragen in woord en daad en dit door twee regelmatig geplande activiteiten:

1. SHE Handwerk, iedere eerste donderdag van de maand van 10u tot 16u

Tijdens deze bijeenkomsten wordt aan vrouwen de mogelijkheid geboden om allerhande naai- en verstelwerk te leren. De vrouwen worden ook gestimuleerd om dit zelf te doen.

• (leren) breien
  • (leren) haken
  • (leren) kaartjes maken
  • (leren) kleuren
  • (leren) patchwork
  • (leren) naaien

Samen creativiteit delen en ervaring op doen.

Bij een koekje en een drankje brengen we samen een gezellige én vruchtbare dag door!

Ook vrouwen die de kerkgemeente niet bezoeken zijn welkom. Zij krijgen dan de gelegenheid om kennis te maken met onze kerk en de infrastructuur.

Deelname is kosteloos, maar je mag een vrijwillige bijdrage geven in een daartoe bestemd doosje.

2. SHE Avond bijeenkomst op iedere 3de dinsdag van de maand, die start om 19u en eindigt omstreeks 21u

Het is een avond van ‘fellowship’, van gesprekken en gedachten wisselen over actuele onderwerpen ... Wat zegt de Bijbel hierover? Er is ook gelegenheid voor gebed indien dit gewenst is.

SHE staat onder leiding van 4 vrouwen, die op regelmatige basis bij elkaar komen om een goede organisatie te blijven waarborgen.