Onze Visie

feb
    feb

Op donderdag 23 februari 2023 komt Reg Morais bij ons spreken om 14u en 19u30. Hij is auteur van meer dan 25 boeken en komt regelmatig op radio & televisie. Wereldwijd is hij gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

Onze visie: “Vanuit onze relatie met de levende Heer willen wij een vreugdevol en aantrekkelijk gezin zijn dat de Heer verheerlijkt en elkaar opbouwt.”

Dit betekent onder meer:

• een grote betrokkenheid van de meeste leden
  • niemand wordt verplicht om iets te doen
  • er is vrijheid in de beleving van het geloof in Jezus Christus

Onze kerk staat open voor de bovennatuurlijke werking van de Heilige Geest.

Het werk en woord van Jezus Christus staan centraal, en de Heilige Geest rust de gelovigen toe om de boodschap verder uit te dragen.