PREKEN

U kunt naar de predikingen van de zondag luisteren en deze ook downloaden.
Klik op de link in 'Lees meer' of ga naar Activiteiten en klik op het submenu 'Preken'.

De predikingen van de zondag worden gebracht door een aantal van onze vaste predikers en gastpredikers. Deze preken zijn opbouwend, versterkend en bemoedigend; ten zeerste aangeraden om ernaar te luisteren of te herbeluisteren.

Voor elke prediking en prediker wordt vooraf gebeden en geloven we dat God ook voor die zondag, en de week erna, tot ons wil spreken.

"Want geen woord, dat van God komt, zal krachteloos wezen." (Lukas 1:37)

Ons team van predikers en de gastpredikers hebben hun toestemming gegeven om hun predikingen met of zonder foto te laten publiceren op onze website.

De predikingen worden gratis aangeboden en mogen ook gedownload worden indien dat gewenst is.