PREKEN

 • Agenda

  apr
  5
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
  apr
  8
  Begint om 19:30
  Christelijke kerk Bethanië
 • Laatste nieuws

  Bethanië, het land van vrede, stil geluk en liefde, waar Jezus Koning is en waar we biddend strijden voor het geluk van anderen. Waar we samen als een familie lachen en wenen om het lief en leed van elkaar. We verdiepen ons in Gods Woord en leren ons leven met de Heer beter te begrijpen.
  Alsjeblieft! ...Een boek met een boodschap! Een boodschap die antwoord geeft op de vraag over wat je hier in vredesnaam op aarde doet. Een boodschap die je eigenlijk antwoord geeft op alle vragen die je hebt. Dit boek laat je zien dat je van nature van God gescheiden bent, maar dat God je zo lief heeft dat Hij jou een oplossing aanbiedt waardoor je niet voor eeuwig van Hem gescheiden hoeft te blijven.
 • Laatste preek

U kunt naar de predikingen van de zondag luisteren en deze ook downloaden.
Klik op de link in 'Lees meer' of ga naar Activiteiten en klik op het submenu 'Preken'.

https://www.christelijke-kerk-bethanie.be/go/activiteiten/preken/

De predikingen van de zondag worden gebracht door een aantal van onze vaste predikers en gastpredikers. Deze preken zijn opbouwend, versterkend en bemoedigend; ten zeerste aangeraden om ernaar te luisteren of te herbeluisteren.

Voor elke prediking en prediker wordt vooraf gebeden en geloven we dat God ook voor die zondag, en de week erna, tot ons wil spreken.

"Want geen woord, dat van God komt, zal krachteloos wezen." (Lukas 1:37)

Ons team van predikers en de gastpredikers hebben hun toestemming gegeven om hun predikingen met of zonder foto te laten publiceren op onze website.

De predikingen worden gratis aangeboden en mogen ook gedownload worden indien dat gewenst is.