De Tienerklub

jun
    jun

Hans van der Burg

Ook voor deze groep is het cruciaal om hen te begeleiden met opbouwend en stimulerend Bijbels onderwijs.

De leiding van deze klub heeft tot doel om te proberen de jongeren dichter bij God te brengen door met hen te praten over wie Hij is en hoe ze vanuit hun dagelijkse wandel met God kunnen omgaan met de wereld waarin zij leven. De jongeren kunnen in alle vrijheid praten over hun vragen en twijfels hieromtrent.

Daarnaast worden er ook een heleboel Bijbelse onderwerpen besproken, zoals de doop in Heilige Geest, wat is aanbidding, hoe getuigen over Jezus, hoe omgaan met verschillende meningen, enz.