De Tienerklub

 • Agenda

  dec
  2
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
  dec
  3
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
 • Laatste nieuws

  Bethanië, het land van vrede, stil geluk en liefde, waar Jezus Koning is en waar we biddend strijden voor het geluk van anderen. Waar we samen als een familie lachen en wenen om het lief en leed van elkaar. We verdiepen ons in Gods Woord en leren ons leven met de Heer beter te begrijpen.
  Alsjeblieft! ...Een boek met een boodschap! Een boodschap die antwoord geeft op de vraag over wat je hier in vredesnaam op aarde doet. Een boodschap die je eigenlijk antwoord geeft op alle vragen die je hebt. Dit boek laat je zien dat je van nature van God gescheiden bent, maar dat God je zo lief heeft dat Hij jou een oplossing aanbiedt waardoor je niet voor eeuwig van Hem gescheiden hoeft te blijven.
 • Laatste preek

Ook voor deze groep is het cruciaal om hen te begeleiden met opbouwend en stimulerend Bijbels onderwijs.

De leiding van deze klub heeft tot doel om te proberen de jongeren dichter bij God te brengen door met hen te praten over wie Hij is en hoe ze vanuit hun dagelijkse wandel met God kunnen omgaan met de wereld waarin zij leven. De jongeren kunnen in alle vrijheid praten over hun vragen en twijfels hieromtrent.

Daarnaast worden er ook een heleboel Bijbelse onderwerpen besproken, zoals de doop in Heilige Geest, wat is aanbidding, hoe getuigen over Jezus, hoe omgaan met verschillende meningen, enz.