DE KRACHT VAN HET EVANGELIE IS ECHT!

Guy Peh, prediker, leraar en auteur, komt spreken op zondag 11 december 2022. Hij is gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

DE KRACHT VAN HET EVANGELIE IS ECHT!

Jezus heeft die zinvolheid, vrede en geluk bereikbaar gemaakt door zijn dood aan het kruis en zijn verrijzenis uit het graf (een historisch bevestigd feit). Hierdoor overbrugde Hij de scheiding tussen God en mens en maakte Hij de weg naar een vernieuwde relatie met de Vader mogelijk.

Als christelijke kerk in Vilvoorde willen wij u helpen dit te ontdekken en Gods bedoeling met uw leven te vinden.

HEBT U NOG VRAGEN?

Dan kan U steeds terecht op volgende telefoonnummers:

Danny & Jenny Clabaut:  02/252 48 84

Leo & Jenny Adelaere:    015/ 33 10 18