EEN WAARGEBEURD VERHAAL

Guy Peh, prediker, leraar en auteur, komt spreken op zondag 11 december 2022. Hij is gekend voor de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken tijdens zijn samenkomsten.
    Vergroot de plaats voor je tent, span het tentdoek wijder uit, zonder enige terughoudendheid. Verleng de touwen, zet de tentpinnen vast. Van onverschilligheid naar bewogenheid.

Die mogelijkheid bestaat uit de erkenning dat je van nature de wil van God niet doet, dat je Hem vergeving vraagt en dankt voor het feit dat Zijn zoon Jezus de straf daarvoor op zich genomen heeft. Wanneer je daarna Jezus in je hart vraagt, behoor je God voor eeuwig toe.

Dan heeft de boodschap van dit boek zijn doel bereikt:

- vergeving van je verleden

- een doel in je leven

- een thuis in de hemel

Gratis te verkrijgen op ons adres van de kerk Bethanië en tijdens de samenkomsten zoals vermeld in de agenda.

Eveneens gratis te verkrijgen: De tweedehandswinkel - Hoop, Guldenschaapstraat 14, Vilvoorde. Iedere woensdag en zaterdag ochtend tussen 9u en 13u.

Geplaatst op 20-11-2019