Schoenendoosactie 2020-2021: laatste dag 22/11 !!

 • Agenda

  dec
  2
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
  dec
  3
  Begint om 10:00
  Christelijke kerk Bethanië
 • Laatste nieuws

  Bethanië, het land van vrede, stil geluk en liefde, waar Jezus Koning is en waar we biddend strijden voor het geluk van anderen. Waar we samen als een familie lachen en wenen om het lief en leed van elkaar. We verdiepen ons in Gods Woord en leren ons leven met de Heer beter te begrijpen.
  Alsjeblieft! ...Een boek met een boodschap! Een boodschap die antwoord geeft op de vraag over wat je hier in vredesnaam op aarde doet. Een boodschap die je eigenlijk antwoord geeft op alle vragen die je hebt. Dit boek laat je zien dat je van nature van God gescheiden bent, maar dat God je zo lief heeft dat Hij jou een oplossing aanbiedt waardoor je niet voor eeuwig van Hem gescheiden hoeft te blijven.
 • Laatste preek

DOE MEE en maak een kind blij met een gevulde schoenendoos. Samen met u willen wij 50.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, toiletartikelen, speelgoed en een knuffel.

ACTIE4KIDS: laatste dag 22/11 !!

Vanuit Nederland en België worden jaarlijks zo'n 50.000 schoenendozen versierd en gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Na inzameling worden de schoenendozen gecontroleerd en verstuurd naar arme landen, waar zij worden uitgedeeld aan kinderen die in moeilijke omstandigheden leven. Denk daarbij aan kinderen in vluchtelingenkampen, sloppenwijken, weeshuizen en ziekenhuizen. Er wordt niet gelet op huidskleur of bij welke kerk of bevolkingsgroep deze kinderen horen. Vaak is zo'n schoenendoos het enige cadeau dat zij krijgen. Bij elke schoenendoos wordt ook een boekje met bijbelverhalen uitgedeeld.
In principe is het een groepsactie die elk najaar plaatsvindt. Kerken, scholen, clubs en andere groepen kunnen met behulp van diverse materialen de actie opstarten. Vanaf eind augustus worden materialen verstuurd en in de maand november kunnen dan de schoenendozen worden ingeleverd op tal van inleverpunten in Nederland en België. Voor organisatie en transport wordt er voor elke schoenendoos een bijdrage van € 5,00 gevraagd. Vrije giften voor Actie4Kids zijn ook zeer welkom. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij: MONIQUE SEGERS
E-mail: moniquerijssens@hotmail.com 
Tel.: 03 771 35 38

Of klik op volgende link: Actie4Kids

Geplaatst op 20-09-2020